انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

وزیر کشور: زائران اربعین حسینی (ع) باید در سامانه حج و زیارت ثبت نام کنند

وزیر کشور: زائران اربعین حسینی (ع) باید در سامانه حج و زیارت ثبت نام کنند احمد وحیدی با بیان اینکه از روزهای آینده سامانه حج و زیارت برای ثبت نام مشتاقان زیارت اربعین فعال می‌شود، گفت: همه زائران باید در این سامانه ثبت نام و مرز و مدت زمانی که می‌خواهند در عتبات عالیات بمانند را مشخص کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۰۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 27
کد خبر: ۱۴۰۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور روز دوشنبه (6 تیر) در نود و یکمین نشست ستاد مرکزی اربعین حسینی(ع)، خدمت در مسیر اباعبدالله الحسین(ع) را توفیق الهی دانست که باید با تلاش بیشتر، قدردان آن بود.

 

وی با اعلام اینکه از روزهای آینده سامانه حج و زیارت برای ثبت نام مشتاقان زیارت اربعین حسینی (ع) فعال می‌شود، گفت: همه عزیزانی که در این فعالیت مهم فرهنگی شرکت می‌کنند، باید در این سامانه ثبت نام و حتی مرز و مدت زمانی که می‌خواهند در عتبات عالیات بمانند را مشخص کنند.

 

وحیدی بر فراهم ساختن حداکثر ظرفیت برای پذیرش زائران اربعین حسینی، تاکید کرد و افزود: ایمنی، آسایش، ارزانی و راحتی سفر، خواسته ها و انتظارت زائران عزیز اربعین حسینی است.

 

وزیر کشور خواستار توجه جدی به ایمنی در تمام حوزه ها اعم از حمل و نقل، بهداشت و امنیت زائران شد و اظهار کرد: نخستین مساله سهولت در سفر، حمل و نقل است و باید به طور ویژه به آن توجه کنیم. باید به دنبال آن باشیم تا حمل و نقل را تا استان های مرزی ریلی کنیم چرا که ایمنی، راحتی و حجم مسافران در حمل و نقل ریلی بالا است.

 

وحیدی بر رایزنی مداوم با طرف عراقی تاکید کرد و ادامه داد: در نقاط مرزی و در داخل عراق و موقع برگشت، تردد زائران سامان دهی شود تا در این هوای گرم معطل نشوند.

 

وی هزینه حمل و نقل هوایی را برای سفر به عتبات عالیات، گران دانست و بر مدیریت کردن آن تاکید کرد.

 

وزیر کشور اضافه کرد: امکانات پشتیبانی همچون آب و غذا باید به خوبی ساماندهی و ظرفیت‌های متنوع کشور به کار گرفته شود.

 

وحیدی برنامه ریزی برای اسکان زایران در داخل عراق را ضروری دانست و یادآور شد: باید تحلیل دقیقی از حضور مردم و اینکه از کدام مرز می روند و چند روز در عراق می مانند، داشته باشیم.

 

وی همچنین درباره مدیریت بیماری کرونا در ایام اربعین حسینی(ع)، اظهار کرد: تاکید ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا بر تزریق دز یادآور است.

 

وزیر کشور با ذکر این نکته که دشمن بر اختلاف افکنی میان ایران و عراق تمرکز دارد و البته در اجرای این هدف ناکام مانده است، خاطرنشان کرد: زیارت اربعین حسینی (ع)، دوستی و اتحاد ملت ایران و عراق را تقویت می کند.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار